Zorg goed voor jezelf!

Ik ben Diana van Heusden. Zorgzaamheid hoort bij mij, het is mijn tweede natuur. Al vanaf jonge leeftijd weten vrienden en vriendinnen mij te vinden als het even niet zo lekker gaat. Het vertrouwen dat ik uitstraal nodigt mensen uit om steun bij mij te zoeken. Dat zal dan ook een van de reden zijn waarom ik in mijn loopbaan allerlei functies heb gehad waarin altijd wel iets van zorg of steun van toepassing was. Toch voelde ik dat er meer moest zijn, dat ik mijn ding nog niet echt gevonden had. Ik wilde iets concreets gaan doen met mijn ‘talent’, er meer vorm aan geven.

Divinia LR 49Massage heeft altijd mijn interesse gehad en daar is mijn ontdekkingsreis dan ook mee begonnen. Ik ben gestart met een cursus holistische massage, gewoon thuis in mijn huiskamer. Al gauw bleek dat massage me in alles aansprak, daar wilde ik veel meer van weten. Mijn reis begon en ik had steeds meer behoefte aan verdieping. Het is niet bij deze ene cursus gebleven. Ondertussen ben ik opgeleid tot massagespecialiste en heb ik mijn eigen massagepraktijk.

Het gaat mij vooral om de mens in zijn geheel, ook mijn behandeling zie ik als één geheel, het contact, de warme aanraking, het voelen, het geven. Mede daarom vind ik het ook belangrijk het lichaam als zijn geheel niet uit het oog te verliezen. Ik heb me dan ook verdiept in de anatomie van het lichaam en gebruik deze kennis tijdens mijn behandelingen. Maar ook de sfeer en het vertrouwen zijn van groot belang. Ik werk met verwarmde olie waar ik etherische olie aan toevoeg, met muziek zorg ik voor een aangename sfeer in mijn praktijk.

Zoals we allemaal verschillend zijn, verschillen ook onze behoefte. Daarom bied ik een breed scala aan massage behandelingen aan. Behandelingen met allemaal hun eigen werking en doel. Naast de massages geef ik ook reiki. Natuurlijk blijf ik op zoek naar verdieping binnen mijn vak er valt nog zoveel te ontdekken. Ik heb altijd de behoefte gevoeld een positieve bijdragen te willen leveren aan de maatschappij. Gezien mijn enthousiaste klantenkring en de resultaten weet ik dit met mijn praktijk nu ook daadwerkelijk te bereiken.

 

Voel je vrij een afspraak te maken en gun jezelf deze ervaring.

Divinia neemt geen mannelijke klanten meer aan voor massages.

 

Klik Hier voor de openingstijden.